آیا شما هم به دنبال طراح نمای مدرن کامپوزیت هستید؟ پیشنهاد ما به شما استفاده از خدمات پارسا دیزاین می باشد.

در مطالب قبلی شما را با بهترین نمایندگی کامپوزیت آلوتک آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری در این خصوص به دست آورید.

نمای کامپوزیت با طراحی مدرن

ایرانیان سابقه طولانی در نمای ساختمان دارند و در طول تاریخ ، از گچ کاری و برش آهک گرفته تا انواع کاشی ، آجر و غیره ، از آن برای نمایش استفاده کرده اند.

اما امروزه ایجاد دیدگاه ها با مواد و روش های مختلف و متنوع اجرا با جدیت بیشتری دنبال می شود.

در اینجا با تصاویر مدل نمای کامپوزیت با طراحی مدرن و لوکس آن آشنا می شویم.

مدلهای نمای کامپوزیت مدرن و لوکس

از زمانی که زیبایی و راحتی ، ایمنی و صرفه جویی در انرژی برای ساختمان ها در نظر گرفته شد ، هرنوع نما با هر نوع مصالح ساختمانی و به هر قیمتی ، آنها باید به درستی و نگهداری شوند و در صورت آسیب دیدن نما ، قطعات آسیب دیده باید کاملاً ترمیم و تعمیر شوند.

امروزه از ورق های کامپوزیت به عنوان نمای بیرونی ساختمانهای مسکونی ، اداری و تجاری ، نوسازی نمای ساختمانهای قدیمی ، دکوراسیون داخلی ، نمای بیرونی و تزئین مغازه ها و پوشش ستون استفاده می شود.

این ورق ها دارای مزایای زیادی مانند وزن سبک ، شکل پذیری آسان ، دوام بسیار بالا ، تنوع رنگ و طرح ، نصب سریع ، مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی ، نگهداری و نظافت آسان ، مقاومت در برابر آتش ، قابلیت بازیافت ، تعویض پنل معیوب و … هستند.

در انتخاب طراح نمای مدرن کامپوزیت باید بدانید که ورق های کامپوزیت دارای رنگ های متنوعی هستند آنها مات و نانو ، چوب ، آینه ، گرانیت و هفت رنگ می باشند.

امروزه استفاده از نمای کامپوزیت برای ساختمان ها بسیار متداول است.

  • نمای کامپوزیت با طرح چوب

در نمای مدرن کامپوزیت این نماها بسیار زیبا ، شیک و جذاب هستند.

  • طراحی بیرونی با کامپوزیت طرح سنگ

نوع دیگر مدل کامپوزیتی که در نمای بیرونی استفاده می شود ، کامپوزیت بر پایه سنگ است که در رنگ های مختلف یافت می شود.

  • نمای کامپوزیت رنگی
حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
بهترین نمایندگی کامپوزیت آلوتک کجاست؟

کامپوزیت های رنگی علاوه بر مدرن بودن ، جذابیت بیشتری به نمای ساختمان ها می بخشد و آنها را از دیگر نمای بیرونی متمایز می کند.

با توجه به مدلهای مختلف نمای کامپوزیت و مزایای آنها ، امروزه از این مدلها در نمای بیرونی بسیاری از ساختمانها و آپارتمانها استفاده می شود.

نمای مدرن کامپوزیت

مزایای نمای مدرن کامپوزیت

  • سبک وزن
  • ایمنی بالا و جدا نشدن از نما در دراز مدت
  • استحکام مکانیکی بالا
  • مواد تأیید شده برای نمای ساختمانهای بلند مانند برج خلیفه ، بلندترین برج جهان
  • مقاوم در برابر آتش
  • ایمنی بالا در برابر زلزله ، باد و باران و سایر عوامل جوی
  • مقاومت در برابر خوردگی بالا
  • عمر طولانی و عدم تغییر شکل و سایش در طول زمان
  • امکان استفاده از ورق های فناوری نانو با قابلیت تمیز کردن خود با آب باران و حذف هزینه های شستشو در ساختمانهای بلند
  • پیاده سازی سریع
  • سطح صاف و رنگ یکنواخت
  • تنوع رنگ و امکان طرح های مختلف
  • تنوع بسیار بالا در طراحی و امکان پیاده سازی با خلاقیت در طراحی نما و شکل پذیری ورق با توجه به طرح های پیشنهادی
  • اجرای طاق های کامل و زیبا در ساختمان به گونه ای که هیچ مصالح دیگری مانند آن طاق های صاف و بی نقص ایجاد نمی کند.
  • قابلیت حکاکی طرح ها یا لوگوها و همچنین برش و حکاکی طرح ها روی ورق ها با دستگاه حک لیزری و CNC 16.
  • خواص مناسب عایق حرارتی

ویژگی عایق صدا (حدود 25 دسی بل)راندمان بالا به دلیل انعطاف پذیری بالا و سبک بودن در پروژه های بازسازی
اجرا به صورت خشک و نیازی به استفاده از موادی مانند سیمان و خاک نیست. همچنین هیچگونه گرد و غبار و آلودگی صوتی در حین اجرای این محصول وجود ندارد. برخلاف مصالح دیگر مانند سنگ قابلیت اجرا در هر مرحله از ساخت و ساز پس از اجرای اسکلت و از مرحله دیوار چینی تا اتمام پروژه.

مصالح مورد نیاز برای طراح نمای مدرن کامپوزیت

با توجه به پیشرفت های صنعت معماری به دلیل تنوع سلیقه ها و نگرش ها در استفاده و حفاظت از منابع طبیعی ، مشخص کردن بهترین مصالح نمای مدرن کمی سخت به نظر می رسد.

از آنجا که سیر تکاملی بزرگ صنعت معماری در قرن 19 وارد اروپا شد ، این سوال با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی و تکنولوژیکی پاسخ داده شد.

رقابت در صنعت ساختمان و همچنین فروش محصولات ، کارخانه ها را با چالش های بیشتری روبرو کرده است. و این چالش ها در ساخت ساختمان ها و آپارتمان های تجاری و پیچیده ، هتل ها و مراکز تفریحی است.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
بهترین مارک ورق کامپوزیت

در مصالح طراح نمای مدرن، تولیدکنندگان تمایل به مصالحی مانند سنگ ، آجر ، سیمان و غیره دارند. مواد رقابتی مدرن که وارد بازار ایران شدند ، قبلاً در بازارهای اروپایی استفاده می شد.

نمای مدرن کامپوزیت

نمای مدرن کامپوزیت بهترین انتخاب برای طراحی

کامپوزیت به معنی مخلوط دو یا چند ماده به گونه ای است که یک ساختار جدید و منسجم را ایجاد می کند ، که دارای ویژگی جدید و متفاوتی نسبت به اجزای اصلی است.

نمای کامپوزیت یکی از معمول ترین و پرکاربردترین نماها در صنعت معماری است.

ورق آلومینیوم کامپوزیت از اجزایی مانند لاستیک فشرده و آلومینیوم تشکیل شده است. به دلیل آن ، تنوع زیادی دارد که با توجه به تقاضای مشتری و نوع کاربرد در ساختمان متفاوت است.

یک ورق کامپوزیت آلومینیومی با ترکیب چند لایه با پوشش آلومینیومی تشکیل می شود. صفحه آلومینیومی با روکش 2 سطح پلی اتیلن را می پوشاند.

از آنجا که این ماده در مقایسه با فلزات دارای جرم بسیار کم و استحکام بالایی است. بنابراین ، در مقایسه با فلزات سنگین برای مشتریان مقرون به صرفه است در حالی که از استحکام بالاتری برخوردار می باشد.

زیرا متخصصان چندین فرآیند شیمیایی و مکانیکی را با استفاده از دستگاه های مدرن برای اتصال سطوح آلومینیومی به مرکز خود انجام می دهند. به طوری که در برابر لمینیت بسیار مقاوم می شوند.

نمای مدرن کامپوزیت داخلی ساختمان

کامپوزیت های داخلی یکی از جذاب ترین و با کیفیت ترین دیوارپوش ها در صنعت ساختمان سازی هستند.

نمای داخلی علاوه بر زیبایی و سهولت نصب ، حمل و نقل آسانی نیز دارد. و اکثر این کامپوزیت ها از رزین ساخته شده اند و سطوح متفاوتی دارند. دکوراسیون داخلی که یکی از جدیدترین نمای داخلی و نمای مدرن است نیز دارای قیمت های مناسب می باشد.

کامپوزیت داخلی در طرح ها ، رنگ ها و مدل های مختلف برای هر سلیقه ای به تولید کننده اجازه می دهد تا مناسب ترین طرح را انتخاب کند.

به عنوان مثال ، برخی از آنها طرح چوب ، طراحی بامبو ، طراحی آجر و دیوارپوش های سنگی هستند. با این حال ، طرح آجر محبوبیت بیشتری دارد.

هزینه مناسب ، وزن کم و نصب سریع و آسان ، انعطاف پذیری بالا برای استفاده در سطوح مختلف و عایق در برابر سر و صدا ، گرما و رطوبت ، حمل آسان ، استحکام در برابر ضربه و پوسیدگی ، ظاهر مدرن و استفاده در فضاهای مسکونی ، تجاری و اداری از دیگر مزایای این نمای داخلی است.

حتما این مقاله را نیز مطالعه کنید
خرید ورق کامپوزیت

استفاده از چوب و سنگ جلوه خاصی به دکوراسیون در نمای داخلی ساختمان می بخشد که البته با مشکلاتی برای مصرف کننده همراه بود.

نمای چوبی دارای چه مشکلاتی است؟

برخی از مشکلات این ماده هزینه بالا ، وزن سنگین ، حمل و نقل دشوار و هزینه بالای نگهداری آن می باشد.

با استفاده از کامپوزیت های داخلی می توانید این مشکل را برطرف کنید. علاوه بر این ، می توانید فضای داخلی را با سنگ و چوب زیبا جلوه بخشید.

ظاهر و رنگ یکسان نما فضای دلپذیری را ایجاد می نماید. این یکی دیگر از مزایای این نمای زیبا است.

مراحل نصب و اجرای پوشش کامپوزیت

مراحل مختلف نصب و اجرای پوشش دیواره کامپوزیت شامل سه مرحله است که به ترتیب آنها را شرح خواهیم داد:

  • اولین قدم این است که آن را به دیوار بچسبانید ، جایی که پانل ها به قطعات مورد نیاز تقسیم می شوند و با استفاده از ابزارهایی مانند پریز خام و چسب به دیوار ثابت می شوند.
  • در مرحله دوم ، درزها ، اتصالات و فاصله ها با موادی به نام ماستیک پوشانده شده و تراز می شوند. این مرحله نیاز به دقت بیشتری دارد.
  • در مرحله سوم ، پوشش طبق درخواست و سلیقه مشتری انجام می شود.

انواع روکش دیوار

انواع مختلف پوشش دیوار شامل:

  • روکش دیوار سرامیکی
  • روکش دیوار سلولزی
  • روکش دیوار PVC
  • روکش دیواری کاغذی
  • روکش دیوار سنگی
  • روکش دیوار چوبی

و غیره.

البته قیمت و کیفیت متفاوتی بر اساس تقاضای مشتری و استفاده از روکش دیوار دارند.

به عنوان مثال ، ظاهر یکنواخت ، تنوع رنگ و مدل از مهمترین و متفاوت ترین مزایای این پوشش دیوار است. همچنین نگهداری آسان و شستشوی آسان بدون هیچ گونه هزینه و زحمتی برای تمیز نگه داشتن آن از مزایای اصلی این نما است.

عایق کاری این روکش های دیواری باعث کاهش مصرف انرژی در اثر گرما و رطوبت می شود. علاوه بر این ، به مشتری اطمینان می دهد که در برابر ضربه و خطرات پوسیدگی و آسیب مصون است.

با نصب آسان و ابعاد مختلف ، می تواند هر سطحی را بپوشاند.

در نتیجه ، مشتری می تواند با انتخاب رنگ مناسب ، یک دیوار فانتزی و شیک متناسب با سلیقه خود ارائه دهد. علاوه بر این ، مشتری می تواند از نظر زیبایی فضای داخلی را خشنود کرده و با انتخاب مصالح مناسب نگهداری نما را آسان کند.

برای تماس با بهترین طراح نمای مدرن کامپوزیت با کارشناسان ما با شماره 09127044124 تماس بگیرید.